Vi gör grundlig research inför varje nytt projekt och tar fram en anpassad content strategi för för varje kund. Våra erfarna skribenter vet hur man får ord att sälja.

Content Marketing är ett effektivt sätt att öka era konverteringar och ta era kunder längs köpresan. Genom att synas på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Dess huvudsakliga mål är att möta behoven hos er målgrupp. Det skapar en stark konkurrenskraft. Content Marketing rätt utförd förbättrar er varumärkesprofil och synligh och rykte online. Vi tillhandahåller alltid sökoptimerat content och innehåll tillsammans med våra SEO specialister så ni rankas högt i sökmotorerna.

Exempel på content marketing fr 0,9 kr per ord

INDUSTRINYHETER

Aktuella industri relaterade inlägg som informerar, utbildar och underhåller läsare vilket leder till ett ökat engagemang på sociala medier. Detta förbättrar ditt rykte online och får trovärdighet.

STORYTELLING

Storytelling är en gren inom marknadsföringen som går ut på att höja försäljningen och stärka varumärket genom historier. Vi arbetar med corporate storytelling för att stärka ert varumärke, engagera internt och externt samt stärka era emotionella värden. 

INNEHÅLL ARTIKLAR BLOGGAR

Vi skriver sökoptimerat material för er målgrupp. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi arbetar med bloggar, affiliates med väldigt goda resultat. 

PRESSRELEASER

Stärk er digitala närvaro och öka trafik med enastående nyhetsvärda berättelser om ert varumärke. Vi ser också till att skicka till nyhetsportaler och pressmeddelande distributionstjänster.

INTERVJUER

Skapa auktoritet i din bransch eller företag genom dela med er av er expertis. Dela ert kunnande genom skrivet eller video content. Det är ett mycket uppskattat genom att dela denna form av content.

WHITEPAPERS

Marknadsför ditt företag med högkvalitativa white papers. Detta kommer avsevärt öka ert engagemang på sociala medier och stärka er position i branschen.
Våra experter använder verktyg, strategi, implementering och resultatspårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang för ert företag eller organisation.
PROJEKT:

Med er nyckelroll i att förändra hela vårt företags digitala närvaro – har vi nu i en ledande roll på den digitala arenan. Vi har fått en fantastisk respons på sociala medier och antalet besökare har exploderat. 

Anton – CEO, Saljify

TJÄNSTER

Låt oss prata om ditt projekt