Sociala medier som LinkedIn, Facebook och Instagram är ett kostnadseffektivt sätt att växa. Gärna i kombination med övrig digital marknadsföring. Vi hjälper er att identifiera er målgrupp, skapa engagerande innehåll samt sätter en strategi. Vi har ökat försäljningen för alla våra kunder inom sociala medier.

Vi skräddarsyr strategier för sociala medier som gör skillnad för er verksamhet. Specifikt utformade för ert varumärke och er målgrupp. Ni får en pröva en månad till rabatterat pris. Skulle vi mot förmodan inte lyckas uppnå det vi sagt så är det bara att avbryta. 

Vi skapar aktiviteter och grafiskt tilltalande material som syftar till att locka nya kunder och trafikflöde. Resultaten av sociala medier återspeglas genom uppsättning av pixlar och Google tag manager samt Google analytics samt att ni får en detaljerad rapport vad som åstadkommit under månaden.

UPPSÄTTNING

Det första vi gör är att sätta upp ett socialt ecosystem. Detta genom bland annat Facebook Pixel, Google Tag Manager (GTM) samt Analytics. Detta hjälper er att spåra såväl trafik och vad dem gör på hem webbsida. 

PLATTFORMAR

Facebook, Instagram, LinkedIn eller TikTok – det finns en uppsjö av sociala plattformar. Vi hjälper er välja de som är mest lämplig för er verksamhet och optimerar sedan integrationen med er webbsida för att öka konverteringar och er försäljning. 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Vårt team av SMM experter hanterar era konton för er räkning och sköter allt från skapande av content, stories, pixlar, video för att engagera och skapa en trafikkanal som konverterar.

DESIGN OCH AD SETS

Ni behöver inte tänka på något. Vi sköter allt från konfigurering till att skriva annonser, skapa grafiskt material, publicera och optimera annonser dagligen. Ni kan självklart följa arbetet genom analytics och ert CMS. 

Våra experter använder verktyg, strategi, implementering och resultatspårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang för ert företag eller organisation.

Med er hjälp och uppsättning av våra sociala medier har vi lyckats konvertera och öka vår försäljning 2-siffrigt. Vi har fått en fantastisk respons på sociala medier och antalet besökare har exploderat.  Ni är grymma!

Anton – CEO, Dryck & Delikatess

TJÄNSTER

Låt oss prata om ditt projekt