Logo outstock Transparent

SÖKMOTOROPTIMERING

SEO eller sökmotomotoptimering rätt utförd är guld värt

ER RAKNING PÅ ERA VIKTIGA NYCKEORD BÖR LIGGA PÅ FÖRSTASIDAN
FÖRBÄTTRA ER RAKNING 50%

Hur vi hjälper dig med teknisk sökmotoroptimering

Teknisk SEO handlar om att förbättra webbplatsens tekniska prestanda för att göra den mer lättnavigerad och lättindexerad av sökmotorer. Det innefattar följande:

Sitemap och robots.txt: Skapa en XML-sitemap och en robots.txt-fil för att hjälpa sökmotorerna att hitta och indexera sidorna på din webbplats.

Strukturerad data: Använd strukturerad data för att ge sökmotorerna mer information om sidorna på din webbplats, såsom titel, beskrivning och bilder.

HTTP-statuskoder: Hantera felmeddelanden och omdirigeringar på ett korrekt sätt genom att använda rätt HTTP-statuskoder.

Laddningstid: Optimera webbplatsens laddningstid genom att minifiera kod, komprimera bilder och använda en Content Delivery Network (CDN).

Responsiv design: Se till att webbplatsen är responsiv och anpassad för olika enheter och skärmstorlekar.

Sökmotoroptimering

Detta gör vi för dig gällande on-page sökmotoroptimering

Onpage SEO handlar om att optimera enskilda sidor på en webbplats för att göra dem mer relevanta och lättindexerade av sökmotorer. Följande är några sätt vi kan hjälpa dig med onpage SEO:

Keyword research: Vi kan hjälpa dig att genomföra noggrann nyckelordsforskning för att identifiera de ord och fraser som är relevanta för din verksamhet och som dina målgrupper söker efter. Innehållsoptimering: Vi kan hjälpa dig att skriva och optimera ditt innehåll för att göra det mer relevant och värdefullt för dina målgrupper och sökmotorerna.

Struktur och navigation: Vi kan hjälpa dig att skapa en logisk och lättnavigerad struktur för din webbplats, med tydliga och beskrivande rubriker och länkar.

Meta-taggar: Vi kan hjälpa dig att skapa meta-taggar, inklusive titel- och beskrivningstaggar, som hjälper till att beskriva sidornas innehåll för sökmotorerna.

Bildoptimering: Vi kan hjälpa dig att optimera dina bilder för att göra dem mer lättlastade och tillgängliga för sökmotorer och användare. Laddningstid: Vi kan hjälpa dig att optimera webbplatsens laddningstid genom att minifiera kod, komprimera bilder och använda en Content Delivery Network (CDN).

Responsiv design: Vi kan hjälpa dig att optimera webbplatsen för olika enheter och skärmstorlekar för att säkerställa en bra användarupplevelse. interlinking: Vi kan hjälpa dig att skapa inlänkar mellan sidorna på din webbplats för att göra det lättare för sökmotorerna att navigera och indexera dina sidor.

Notera att Onpage SEO är en kontinuerlig process och det är viktigt att regelbundet uppdatera och optimera innehållet på webbplatsen för att förbättra rankingen och synligheten i sökmotorer.

Vad kan hjälper dig gällande off-page sökmotoroptimering

Off-page SEO handlar om att förbättra webbplatsens synlighet och rykte utanför webbplatsen, genom olika tekniker som länkbyggande och sociala medier. Följande är några sätt vi kan hjälpa dig med off-page SEO:

Länkbyggande: Vi kan hjälpa dig att skaffa relevanta och högkvalitativa länkar till din webbplats från andra webbplatser, vilket kan hjälpa till att öka dina sidors synlighet och ranking i sökmotorerna.

Sociala medier: Vi kan hjälpa dig att skapa och hålla din närvaro på olika sociala medieplattformar, vilket kan hjälpa till att öka trafiken till din webbplats och bygga ditt varumärke.

Marknadsföring av innehåll: Vi kan hjälpa dig att distribuera och marknadsföra ditt innehåll på olika plattformar, som bloggar, forum och nyhetswebbsidor, för att öka exponeringen och skaffa länkar till din webbplats.

Analys och rapportering: Vi kan hjälpa dig att övervaka och analysera dina off-page SEO-insatser, genom att använda verktyg som Google Analytics och Majestic, för att se hur din webbplats presterar och få insikter i hur du kan förbättra din strategi.

Local SEO: Vi kan hjälpa dig att optimera din närvaro i lokala sökmotorer och directories som Google My Business och Bing Places. Branding: Vi kan hjälpa dig att bygga ditt varumärke genom att skapa en stark online närvaro och genom att bygga relationer med andra företag och influencers inom din bransch.

Notera att off-page SEO är en kontinuerlig process och det är viktigt att regelbundet uppdatera och optimera dina off-page SEO-insatser för att förbättra rankingen och synligheten i sökmotorer.

Toppmarknadskanaler för att marknadsföra mot Generation Z: TikTok och Instagram