Logo outstock Transparent

BESTÄLL ER FÖRETAGSVIDEO

VIDEOR SOM VISAR ER SYNVINKEL

Videomarknadsföring har många fördelar och erbjuder ert företag ett effektivt sätt att nå ut till era målgrupper. Genom att använda videoinnehåll ökar företag engagemanget hos sina kunder, eftersom videor har förmågan att fånga tittarnas uppmärksamhet och hålla dem engagerade längre än textbaserat innehåll. Videor förmedlar också information snabbare och på ett mer underhållande sätt, vilket gör det enklare för tittarna att ta till sig budskapet.

3 VIDEO PAKET ATT VÄLJA PÅ

Grund: 30-sekunders video, 4990 kr
Detta paket är perfekt för korta, koncisa och slagkraftiga videor som syftar till att snabbt fånga tittarens uppmärksamhet. Det kan vara en reklamfilm, en produktlansering eller en kort introduktion till ditt företag. Inkluderar en professionell svensk voice-over som matchar din målgrupp. Dessutom kommer videon att ha licensierad musik som förstärker det övergripande budskapet och skapar en positiv känsla hos tittaren.

PRO video: 1-minuts video, 7990 kr
Detta paket är lämpligt för mer omfattande videor som kräver ytterligare tid för att förmedla information, såsom utbildningsvideor, produktgenomgångar eller företagspresentationer. Här får du en svensk voice-over som ger en tydlig och engagerande berättelse, samt licensierad musik som kompletterar innehållet och skapar en professionell känsla.

PRO Edit: 1,5-minuters video, 9900 kr
Detta paket är utmärkt för fördjupade videor som innefattar detaljerade förklaringar, kundberättelser eller längre produktbeskrivningar. Med 90 sekunder kan du ta med mer information, samtidigt som du behåller en tydlig och engagerande struktur. Även här får du en professionell svensk voice-over, anpassad efter videons innehåll och målgrupp, samt licensierad musik som förstärker videons övergripande känsla.

Samtliga paket erbjuder högkvalitativ videoproduktion med svensk voiceover och licensierad musik, men varierar i längd för att passa olika ändamål och behov. Oavsett vilket paket du väljer kan du vara säker på att få en professionell och engagerande video som förmedlar ditt budskap på ett effektivt sätt. Och oavsett hur lång tid det tar så har vi fasta transparenta priser på videor.

FÅ FÖRSLAG PÅ VIDEO SKRIPT

Levereras via mail inom 48 timmar.