En webbplats bör inte bara uppmärksamma. Den ska ha en tydlig roll och syfte som användaren förstår och tycker om. Grunden är att skapa ett UX/UI som driver till konvertering. Därav analyser vi alltid era målgrupper som projektstart.

Vi tar ett helhetsgrepp för webbutveckling – från kodning till webbdesign och innehåll. Vårt mål är att utveckla din webbplats. Inte bara för att bara ranka högre i sökmotorerna, utan att leverera bästa möjliga upplevelse till dina användare som leder till köp. Därav installerar vi alltid Google Tag Manager, Google Analytics samt pixlar så vi sedan kan optimera och höja era konverteringar. 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar webbsidor, e-handel,  marknadsplattformar, portaler, extranät, intranät och skräddarsydda applikationer. Vi kan hjälpa er med alla era behov.

Våra utvecklingsområden från 690 kr per timma eller fast pris beroende på projekt

WEBBSIDA OCH GRAFISK DESIGN

Vi erbjuder olika designlösningar och fokuserar på att skapa en webbplats som passar ert varumärke och engagerar användarna. Vårt team presenterar, reviderar och samarbetar med er till vi slutfört ert projekt. Vi skapar kompletta sökoptimerade hemsidor eller skapar ett serviceavtal där vi sköter allt för att uppnå dina mål.

E-POST MARKNADSFÖRING

Vi använder endast marknadsföringsprogramvara för e-post som vi själva använder och vi vet skapar resultat. Vi rekommenderar att sätta en serie med med e-post meddelanden och automatisera processen för bästa resultat. Vi kan hantera delar eller hela er e-postmarknadsföring. För tro oss, det är en viktigt del i era marknadskampanjer.  

E-HANDELSLÖSNINGAR

Att sätta upp en e-handelslösning med flera tusen produkter kan även för den invigde vara ett komplex projekt. Vi ha satt upp flera webbshoppar i wocommerce, ecommerce, marknadsplatser, köp och sälj plattformar. Skicka vad ni har tänkt er längst ner på sidan. Inget projekt är för litet eller stort. 

KONFIGURERING ANALYS

För alla sidor vi gör från skapar eller utvecklar, konfigurerar vi ett ecosystem av analysverktyg. Så vi kan följa besökarens flöde och köpresa. Vart de kommer från, hur de rör sig på webbsidan, vilka och konverterar och vilka som inte gör det. Allt för att få tillräckligt med data för att optimera konvertingar och öka er försäljning. 

INTRANET EXTRANET

Vårt team utvecklar anpassade lösningar för intranät och extranät, Sharepoint-integration och kunskapshantering och överföring.

PHP OCH JS UTVECKLING

Vi tillhandahåller utvecklingstjänster för mjukvara inom bland annat PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery och annan modern teknik.

Våra experter använder verktyg, strategi, implementering och resultatspårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang för ert företag eller organisation.
PROJEKT:

Med er nyckelroll i att förändra hela vårt företags digitala närvaro – har vi nu i en ledande roll på den digitala arenan. Vi har fått en fantastisk respons på sociala medier och antalet besökare har exploderat. 

Anton – CEO, Saljify

TJÄNSTER

Låt oss prata om ditt projekt