Logo outstock Transparent

Co-founder Seode & Prlinkr

EMAIL AUTOMATION

VARFÖR EMAIL AUTOMATION ÄR SÅ VIKTIGT

Email automation, eller e-post marknadsföring, är fortfarande det mest kostnadseffektiva sättet att få nya kunder samt behålla gamla. Vi automatiserar uppgifter som annars skulle kräva manuellt arbete. Detta sparar tid och minskar arbetsbelastningen, vilket gör det möjligt att fokusera på andra viktiga uppgifter. Det ökar effektiviteten genom att du skickar riktade och relevanta e-postmeddelanden till rätt person vid rätt tidpunkt. Detta ökar effektiviteten genom att öka öppnings- och klickfrekvenserna, vilket leder till högre konverteringar och ökad försäljning.

Outstock skapar e-mail marketing flöden som skapar en mer personlig kundupplevelse genom att skicka automatiserade e-postmeddelanden som är anpassade efter kundens beteende, intressen och köphistorik. Detta ökar kundlojaliteten och förtroendet för ditt varumärke. Dessutom ger det dig möjlighet att spåra och analysera resultaten av dina e-postkampanjer, vilket gör det möjligt att mäta och förbättra effektiviteten av din marknadsföring. Vi ökar skalbarheter och customer retention och en minskning av churn genom aktiveringsmail samt abandon cart och abndon checkout. Email automation gör det möjligt att effektivisera din marknadsföring genom att skicka massor av epostmeddelanden till många kunder samtidigt. Detta gör det möjligt att nå en stor publik på ett kostnadseffektivt sätt och kan öka försäljningen och intäkterna för ditt företag.

HUR VI ARBETAR MED EMAIL AUTOMATION

Våra experter sätter upp flöden för er för att få er e-postmarknadsföring så effektiv som möjligt. Outstock email automation process arbetar enligt följande process:

Analysera kundbehov

Vi börjar med att analysera dina kundbehov och mål för att förstå vilken typ av email automation som passar bäst för ditt företag. Vi tar hänsyn till faktorer som din målgrupp, produkt- och tjänsteutbud, och önskad effekt av automatiserade e-postmeddelanden.

Definiera kampanjmål

Vi arbetar tillsammans med dig för att definiera specifika mål för varje email automation kampanj, såsom ökad försäljning, ökad kundlojalitet eller ökad registrering på en plattform. Dessa mål hjälper oss att skapa effektiva e-postmeddelanden som är riktade mot att uppnå de önskade resultaten.

Skapa email automation

Vi utformar och skapar effektiva e-postmeddelanden baserat på dina kunders intressen, beteende och behov. Vi arbetar med att skapa en personlig och engagerande kundupplevelse som ökar chansen för konverteringar.

Testa och finjustera

Innan vi implementerar den nya email automation-processen testar vi olika typer av epostmeddelanden för att se vilka som ger bäst resultat. Vi finjusterar också processen för att säkerställa att den är optimerad för hög effektivitet och hög konverteringsgrad.

Implementera och övervaka

När email automation processen är satt på plats implementerar vi den och övervakar resultaten för att säkerställa att den fungerar på bästa sätt och att de önskade resultaten uppnås. Vi justerar också processen över tid för att säkerställa att den fortsätter att vara effektiv och relevant för dina kunder.

Outstock arbetar med att förstå dina kunders behov och skapar en effektiv och personlig email automation process som är optimerad för hög konvertering och hög kundlojalitet. Vi testar, finjusterar, implementerar och övervakar processen för att säkerställa att den är effektiv och relevant för dina kunder.

Få en kostnadsfri offert!

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi er en offert!

sv_SE