Logo outstock Transparent

AI CHATBOT

FÖRDELARNA FÖR DIG MED EN SVENSK AI CHATBOT

Föreställ dig en chatbot som inte bara ser fantastisk ut på din webbplats, utan också är skräddarsydd för att förstå ditt företag och din bransch inifrån och ut. Vi presenterar den ultimata AI-chatboten – utformad för att omvandla din kundsupport och skjuta dina försäljningssiffror i höjden. Med hjälp av maskininlärning och AI blir chatboten ständigt bättre som den vi har integrerad på vår webbsida.
ai chatbot svensk

AI CHATBOT EBJUDANDE OCH FEATURES

Vår AI-chatbot integreras med din webbsajt och ger en attraktiv och sammanhängande användarupplevelse. Den ultimata AI-chatboten är utbildad på ditt företags unika erbjudanden och det specifika språket inom din bransch. Anpassningsbara funktioner. Chatboten kan tränas för att hantera olika supportrelaterade uppgifter, från att besvara ofta ställda frågor till att guida kunder kring ämnen kunden frågar om. Säg adjö till långa väntetider och improduktiva supportinteraktioner. Vi utformar den på svenska, men den kan tala på över 150 språk så du bestämmer. Försäljning och leadsgenerering då AI-chatboten är inte bara ett supportverktyg; den är också utformad för att hjälpa dig att generera leads och konvertera kunder samt driva försäljning.

9900 kr eller 1490 kr per månad per AI chatbot och webbsajt

Detta inkluderar implementering, konfiguration på svenska samt övriga språk och inlärning på er industri, webbsida och bransch. Det inkluderar också uppdateringar av nya versioner så du alltid har det senaste på er webbplats.