Logo outstock Transparent

Co-founder Seode & Prlinkr

AI CHATT BOT

FÖRDELARNA FÖR DIG MED EN SVENSK AI CHATT BOT

Föreställ dig en AI chatt bot som inte bara ser fantastisk ut på din webbplats. Utan också är skräddarsydd för att förstå ditt företag och din bransch inifrån och ut. Vi presenterar den ultimata AI chatt boten – utformad för att effektivt hantera din kundsupport och driva dina försäljningssiffror i höjden. Tack vare vår avancerade maskininlärning med Gemini och maskininlärning blir AI-chatten ständigt bättre, precis som den vi har integrerad på vår webbsida.

AI CHATT

AI CHATT BOT EBJUDANDE OCH FUNKTIONER

Vår AI-chatt bot är den ultimata lösningen för din webbplats. Den integreras och skapar en attraktiv och sammanhängande användarupplevelse.

Vår AI-chattbot är utbildad på ditt företags unika erbjudanden och det specifika språket inom din bransch. Med anpassningsbara funktioner kan den hantera allt från att besvara vanliga frågor till att guida kunderna. Vår AI-chattbot kommer att ta hand om dina supportinteraktioner och eliminera långa väntetider.

Vi kan utforma den på svenska, men den kan även tala över 150 språk – du bestämmer. Dessutom tränar vi den för dina specifika syften, så att den blir din ultimata försäljnings- och leadsgenereringspartner.

Låt vår AI-chattbot hjälpa dig att nå nya höjder – generera leads, konvertera kunder och driva försäljning som aldrig förr. Upptäck kraften i denna innovativa lösning och ta din webbplats till nya nivåer!

9900 kr eller 1490 kr per månad per AI chatt bot och webbsajt

Detta är en komplett lösning för implementering, konfiguration och inlärning på din webbplats och i din bransch. Vi ser till att du alltid har den senaste versionen och att din webbplats är uppdaterad.

sv_SE