Logo outstock Transparent

Co-founder Seode & Prlinkr

KUNDPROJEKT DIGITAL MARKNADSFÖRING

Här beskriver vi några av våra pågående samt genomförda kundcase. Vi arbetar med en bredd av kunder inom alla branscher med stor framgång utan bindningstider.

Träningsmat - ROAS +62% och +190 % ökning av SEO organisk trafik

Ett av Sveriges ledande företag inom färdiglagade matlådor
Träningsmat är ett tillväxtföretag inom segmentet matlådor. Deras matlådor är näringsberäknade och variationer finns för alla smaker. Leverans sker direkt till där kunden finns i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

Initialt satte vi upp Meta business manager, Google Ads samt koppling koppling av allt genom Google Tag Manager till Google Analytics. Därefter skapade vi UTM parametrar på alla adsets inom paid social. Därefter har vi tagit fram målgruppsegment och demografi.

För att inte adspend skulle bli för stor satte laddade vi upp alla postnummer på paid social samt begränsade områdena i Google Ads. Sedan optimerade vi annonser genom A/B testning. Detsamma har gjorts i Google Ads där vi arbetar med responsiva annonser, performance max och display samt remarketing.

Inom SEO har vi arbetat on-page med optimering av texter, titlar, metabeskrivningar samt nytt innehåll. Off-page har vi aktivt arbetat med backlinks med målet att ha 5 sökord på plats 1-3. Nu har vi 14.

hemsida case outstock
SEO sökoptimering case outstock
shop tavelbutiken facebook

Tavelbutiken - ROAS +73%

Traditionell tavelbutik får uppdaterad webshop samt ny digital
annonsstrategi Efter revision av kundens digitala insatser samt webbsida tog våra kontostrateger fram en ny marknadsplan för Tavelbutikens e-handel. Initialt ändrade vi CMS och satte upp spårning och tracking. Vi satte därefter upp Meta business manager, Google Ads, samt koppling av allt genom Google Tag Manager till Google Analytics. Vi skapade även UTM parametrar på alla adsets inom paid social.

Vi implementerade en CDN lösning och genomförde CRO på hemsidan samt lade till nya smarta element för att höja shoppingupplevelsen. Vi tog fram ett stort antal annonser inom creative branding tillsammans med copywriter för sociala medier.

Gobil - sänkning av PPC med +90 % ROAS +143%

Ny auktionsplattform för nya och begagnade bilar Gobil är en innovativ start-up vars utmaning var de hade höga kostnader för
sin CPC annonsering både på sociala medier och Google Ads.

Efter revision av kundens konton på sociala medier samt Google Ads identifierade vi flertal förbättringsområden. Vårt creative team skapade nya annonsformat samt motion och rörlig media. Vi skapade därefter nya annonser för alla plattformar och ökade trafiken samtidigt som vi sänkte CPC kostnaden för all annonsering.

Vi tog fram stora mängder annonser inom creative tillsammans med copywriter som hade relevans för deras olika målgruppsegment. Efter vår framgång såldes företaget. 

prinz webbsida kundcase outstock
Prinz social kundcase outstock digital

Prinz Distillery - omsättning +70 %, vände förlust till vinst

Prinz Distillery är ett varumärke under Hults import. Deras produkter sträcker sig från rom med olika smaker till olika likörer och snaps. Vår breif som är fortlöpande innehåller att stärka varumärket på den svenska marknaden samt driva försäljning genom paid social.

Initialt ändrade vi CMS och satte upp spårning och tracking. Vi satte därefter upp Meta business manager samt koppling koppling av allt genom Google Tag Manager till Google Analytics. Därefter skapade vi UTM parametrar på alla adsets inom paid social.

Vi bytte CMS lösning från Magento till WordPress och skapade en enhetlig grafisk profil. Vårt creative team tog sedan fram allt grafiskt material till hemsida samt engagerade annonser på paid social. Detta i riktlinjer med reklam för alkoholhaltiga drycker.

sv_SE