Logo outstock Transparent

Co-founder Seode & Prlinkr

SOCIAL MEDIA SoMe

SOCIAL MEDIA MARKNADSFÖRING

Outstock är din partner för att effektivisera er marknadsföring på olika sociala medieplattformar. Genom att rikta marknadsföringen och undvika onödig exponering, hjälper vi ditt företag att nå ut till er specifika målgrupp och uppnå era mål.

 

Olika sociala medier riktar sig till olika målgrupper. Genom att skräddarsy adset för den målgrupp som företaget vill nå. Så sätter vi upp en strategi för dem och endast betala för annonsering som är riktad till potentiella kunder och er demografi.

VILKEN SOCIAL MEDIA PLATTFORM PASSAR ER?

Vilka plattformar social media marknadsföring som passar er så måste nu utgå från er målgrupp. Dock är olika målgrupper aktiva på flera olika sociala medieplattformar. Men nedan är en generell översikt över vilken social media plattform som vanligtvis attraherar olika målgrupper.

Facebook Meta

Facebook är populärt bland yngre användare, men nu är även en utmärkt plattform för att nå en äldre målgrupp. Det är en pålitlig och effektiv kanal för att sätta upp annonser för demografi över +30 år och primärt för B2C.

Instagram

Instagram är populärt bland unga vuxna och tonåringar, men används också av äldre åldersgrupper. Det är också mer populärt bland kvinnor än män.

Twitter

Twitter används frekvent i Sverige, lika mycket som i andra länder som USA. Trots uppköpet av X många förblivit på plattformen. Den används av personer i alla åldrar, från unga till äldre. Journalister, opinionsbildare och politiska aktörer är också flitiga användare av Twitter.

LinkedIn

LinkedIn är en kraftfull plattform för professionellt nätverkande och försäljning. Här kan du bygga värdefulla kontakter och driva din karriär framåt. Annonsering på LinkedIn kan vara en lönsam investering, särskilt för B2B-företag. Målgruppen är ofta erfarna yrkespersoner över 30 år som söker nya möjligheter. Var aktiv, engagera dig och utnyttja plattformens potential till fullo.

Youtube

Den primära målgruppen på Youtube är unga vuxna i åldern 18-34 år, med en jämn könsfördelning. Youtube är en utmärkt plattform för sociala medier-marknadsföring som effektivt bygger varumärkesmedvetenhet och engagerar en bred och mångsidig målgrupp.

TikTok

TikTok har blivit en oerhört populär plattform för alla åldersgrupper att dela sina kreativa videor. Trots vissa länders oro över dess koppling till Kina, fortsätter TikTok att växa och engagera användare över hela världen.

LÅT OUTSTOCK SKÖTA ERA SOCIALA MEDIER

Hos Outstock är vi specialiserade på sociala medier och har lång erfarenhet av att arbeta med kunder i olika branscher. Vi skapar engagerande och effektivt innehåll som hjälper er att nå era mål.


Genom att samarbeta med oss kan ni vara säkra på att era sociala medier hanteras på ett professionellt och kreativt sätt. Vi utvecklar en skräddarsydd strategi som bygger på en djup förståelse för er affärsmodell och målgrupp. Vårt innehåll attraherar och engagerar, vilket leder till ökad varumärkesmedvetenhet och konverteringar.


Outstock har också expertis inom kreativ produktion. Vi hjälper er att skapa visuellt slående innehåll som sticker ut i sociala medier – allt från stillbilder och illustrationer till videor och animeringar.

Räkna fram er månadsbudget inklusive creative!

Hur mycket behöver ni ha i budget varje månad för att nå lämplig målgrupp? Fyll i uppgifterna nedan så räknar vi ut det åt er!

sv_SE