Logo outstock Transparent

Co-founder Seode & Prlinkr

Google Ads / SEM

GOOGLE ADS ANNONSLÖSNINGAR

Google är en av de mest använda sökmotorerna och varje dag görs över 40 miljoner sökningar på plattformen. Faktum är att över 90% av konsumenterna genomför en sökning på Google innan de genomför ett köp. Genom att använda Google Ads kan du effektivt och träffsäkert nå dina kunder. Vi på Outstock förstår att synlighet på Google är avgörande för att nå ut till potentiella kunder och måste oftast vara en del av er marknadsmix. Därför erbjuder vi en bred uppsättning annonslösningar som är utformade för att maximera din synlighet på Google. Alla har olika syfte som varumärkesbyggande, trafik, köp med mera. Vi fångar kundernas uppmärksamhet i det ögonblick de söker efter det ni säljer. Detta genom vår strategi som anpassas till er verksamhet och målgrupp för att undvika bortkastade annonskostnader.

google ads sem

Vi hjälper dig lyckas med din annonsering på Google Ads

Google Ads sökannonser är en av de mest effektiva annonsformerna för att synas på Google när någon söker på era utvalda sökord. För att lyckas med sökannonsering på Google krävs det att man hanterar över 100 variabler som påverkar förhållandet mellan annonskostnad och intäkt. En väl utformad sökordsstrategi är nyckeln till att synas på rätt sökord och att välja bort de sökord som inte är relevanta för din verksamhet. Rätt inställningar och budskap i annonsen är också avgörande för att locka kunderna att klicka på annonsen och besöka er webbplats. 

För att minska annonskostnaden är det viktigt att sträva efter hög kvalitetsscore (QS) av Google. Genom att få ett högt QS betyder det att ni kan betala 1/5 av vad era konkurrenter betalar för motsvarande klick och dessutom få annonsen högre upp i resultatet, vilket kan vara avgörande för att annonskampanjen blir lönsam.

På Outstock är vi experter på att skapa och optimera sökannonser på Google. Vi ser till att ni syns på rätt sökord och optimerar era annonsinställningar för att maximera avkastningen på er investering med uppsatta mål och KPIer. Vi strävar alltid efter att uppnå hög kvalitetsscore för våra kunder för att minska annonskostnaden och öka lönsamheten.

Räkna ut kostad per klick/ny kund!

Hur mycket kostar ett klick på erat sökord? Hur många klick behövs det för att få en ny kund? Fyll i uppgifterna nedan så räknar vi ut det åt er

sv_SE