Logo outstock Transparent

Co-founder Seode & Prlinkr

WEBBUTVECKLING HEMSIDA

WEBBUTVECKLING FÖRETAGSHEMSIDA

Att ha en professionellt byggd webbsida har en stor påverkan på ditt företags framgång. En modern webbsida som är byggd av ett team av webbdesigners och programmerare, istället för en kompis, skapar nya affärsmöjligheter genom att konvertera besökare till kunder. Det är skillnaden mellan en oproffsig och föråldrad webbsida som kanske inte leder till någon handling från besökarna, jämfört med en webbsida som är byggd med hög användarupplevelse och tydligt konverterings- och lönsamhetsfokus.

När Outstock arbetar med webbutveckling hemsidor är fokus på att skapa en unik och tilltalande design som hjälper till att öka konverteringarna. Vi vill se till att dina kunder stannar kvar på din webbplats och tar någon form av åtgärd, antingen genom att göra en beställning eller ta kontakt med ditt företag. En väl utformad webbsida kan också hjälpa till att skapa en känsla av trygghet hos besökarna och öka motivationen att ta handling

WEBBUTVECKLING E-HANDEL

En träffsäker, snygg och säljande e-handel är avgörande för försäljningen och lönsamheten i din verksamhet. Att få en kund att handla kräver mer än bara bra produkter och priser, även om det spelar roll. Precis som med en fysisk butik är det viktigt att skapa en tilltalande och säker känsla för kunden. Om din e-handel ger ett dåligt intryck, är svår att navigera eller inte känns trygg och säker, lämnar besökaren utan att genomföra ett köp.

Outstock hjälper dig att utveckla en e-handel som är tilltalande, enkel att navigera och ger en trygg och säker känsla för kunden. Vi fokuserar på att skapa en unik design och användarupplevelse som ökar konverteringarna och gör det enklare för kunderna att genomföra köp. Med vår hjälp kan du skapa en e-handel som ger dig nya affärsmöjligheter och ökar din försäljning och lönsamhet.

KOMPONENTER FÖR EN FRAMGÅNGRIK HEMSIDA ELLER E-HANDEL

Tilltalande design
Användarvänlig och responsiv
Snabb laddningstid
Hög sökbarhet
Konverteringsfokus
SEO-optimerad

VÅR PROCESS FÖR WEBBUTVECKLING

Före

Vi genomför en noggrann analys av era behov och önskemål för er webbplats, inklusive vilka funktioner era kunder förväntar sig. Denna analys tillsammans med en kravspecifikation för antal undersidor, funktioner och annat, skapar en wireframe för hur webbplatsen ska utformas.

Under

Under själva produktionen skapar vi en webbplats baserad på behovsanalysen och era önskemål. Vi fyller sedan webbplatsen med innehåll som ni önskar.

Efter

När webbplatsen är färdigproducerad kan vi hjälpa till med drift och uppdatering av innehållet på webbplatsen. Dessutom kan vi förvalta och marknadsföra er webbplats för att maximera dess effektivitet.

Få en kostnadsfri offert!

Behöver ni en ny hemsida eller applikation? Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi er en offert!

sv_SE