Vi har utvecklat en metodik för att utforma digitala strategier för våra kunder med en mätbar avkastning på ert ROAS.

Med en digital konsult hyr ni in en specialist från oss eller outsourcar arbetet med att skapa en digital strategi som fokuserar på att driva era viktigaste kommersiella mål. Detta ligger sedan till grund för det framtida operativa arbetet vilket gör det så viktigt. Exempelvis att öka er varumärkeskännedom, öka intäkterna eller förbättra avkastningen på era annonskostnader. Att kommunicera bättre digitalt med era kunder är bara några av de prioriteringar som är avgörande för majoriteten av alla företags framgång. För att undvika att spendera extra pengar på en liten avkastning skapar vi en effektiv digital marknadsstrategi som fungerar.

Våra seniora digitala konsulter har som lägst varit marknadschefer och skapar er:

VARUMÄRKESSTRATEGI

Vi är stolta över vår djupa branschkunskap och erfarenhet när det gäller att erbjuda dagens ledande digitala och kreativa lösningar för att öka kännedomen om ert varumärke.

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

Våra PR och kommunikationsspecialister skapar en detaljerad strategi samt en taktiskt plan baserat på er verksamhet. Vi skapar en hållbar strategi och implementerar denna. 

GRAFISK & VISUELL DESIGN

Vi är stolta över att vara ett team som ser till era övergripande behov samt kan utforma såväl text till grafisk design. Vårt mål är att ditt varumärke och webbplats levererar bästa möjliga upplevelse till dina användare.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi skapar skräddarsydda digitala marknadsföringskampanjer för varje segment av din målgrupp. Vi kan utforma den strategisk men också genomföra och följa upp den för er.

Våra experter använder verktyg, strategi, implementering och resultatspårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang för ert företag eller organisation.
PROJEKT:

Med er nyckelroll i att förändra hela vårt företags digitala närvaro – har vi nu i en ledande roll på den digitala arenan. Vi har fått en fantastisk respons på sociala medier och antalet besökare har exploderat. 

Magnus  – CEO, Prinz

TJÄNSTER

Låt oss prata om ditt projekt